Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar

de Constelatialeu in Porc, 18 Apr 2013 | 6853 vizualizari

 

Imi era pofta de o tocanita,ce sa mai lungesc vorba,cu pofta nu te pui ca se pune rau pe tine....

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 4 cepe
  • frunzele de la 4 cepe verzi
  • 200 ml bulion
  • 300 g carne porc taiata bucatele
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 1 legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar:

Carnea taiata bucatele, cat sa bagi odata in gura, se pune in cratita cu uleiul incins si se inabusa pret de 10-15 minute, apoi se adauga ceapa taiata marunt, atat cea uscata cat si frunzele de ceapa verde, se mai lasa la inabusit 10 minute, apoi se adauga cartofii taiati mai mari si se acopera cu apa, se lasa sa fiarba la foc domol. Cand cartofii sunt fierti se adauga bulionul se mai lasa putin la fiert, se potriveste de sare, la final se adauga mararul tocat.

TIPS-URI

1

carnea am sarat-o un pic inainte sa o pun la prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu costita afumata